BWFA ondersteunt de sportcarrière van haar producten!

Door Carl Dieryckx op 8 juillet, 2015 - 11:26

Dit jaar komt er een nieuwe proef bij op Flanders Horse Event, namelijk een rubriek voor 6- en 7-jarige paarden. Het BWFA-team ondersteunt haar producten en betaalt de inschrijving van de deelnemende paarden, verkocht via de veiling, terug!

Dat de Belgian Warmblood Foal Auction veel meer is dan een veiling zoals we die kennen, bewijst het nieuwste initiatief nog maar eens. Het team achter de BWFA volgt de sportieve carrière van veulens die via de veiling verkocht zijn met passie op en is trots op de prestaties van haar producten. Daarom willen zij dit jaar verder gaan in de ondersteuning van de sportcarrière van deze paarden.

unnamed

In the picture: Isarus van de Vijf Eiken (Cooper vd Heffinck x Clinton), in 2008 verkocht tijdens de BWFA en nu succesvol onder het zadel van Olivier Seynhaeve.

Voor alle BWFA-veulens die hun selectie verkrijgen van de nationale federatie om te starten in de jonge paarden rubriek op Flanders Horse Event worden de inschrijvingen terugbetaald door de BWFA. Bovendien wordt een waardebon van 500 euro uitgereikt aan de eigenaar van het winnende paard, per categorie, van de kwalificatieproef, en één van 1000 euro bij de winnaars van de finale. De cheque kan door de eigenaar ingeruild worden bij aankoop van een veulen!
De kwalificaties voor de CSI3* YH 6- en 7-jarige paarden zullen doorgaan op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus. De finales zullen de laatste rubriek van zaterdag 8 augustus zijn en zullen de BWFA veiling in schoonheid inleiden.

De collectie voor 2015 komt zeer binnenkort online, dus hou onze website in de gaten!

Afspraak op 8 augustus voor de BWFA!

Bron: Belgian Warmblood Foal Auction

Carl Dieryckx

Carl Dieryckx is al sinds jonge leeftijd gebeten door de paardenmicrobe. Zijn passie voor het web en sociale media zorgden voor een nieuw initiatief in de paardenwereld…

Lees meer artikels door deze auteur >>

Lees meer: