Loading Événements
  • This evénément has passed.

CVI Belgium 2015

mai 1, 2015 - mai 3, 2015

| Gratuit

The 5th CVI in Belgium will be organised from 1-3 May 2015 in Moorsele, not far from the french border. More than 35 squads and 170 individuals will compete during 3 days on more than 130 horses.

Livestream will be available (left) from friday till sunday and is powered by us – Vygo – a Belgian equestrian web magazine.

Détails

Début :
mai 1, 2015
Fin :
mai 3, 2015
Prix :
Gratuit
Evénément Category:

Lieu

Zilveren Spoor
Overheulestraat 235
Moorsele, West-Vlaanderen 8560 België
Site Web :
www.cvibelgium.com

Updates

7 jaren geleden

CVI Belgium 2015 – Impressions

Carl Dieryckx

Nog een laatste wapenfeit voor we de deur van CVI BELGIUM voor een jaartje achter ons dicht trekken. Een compilatie van enkele beelden die Vygo dit weekend maakte… enjoy!

CVI Belgium 2015 – Impressions

Nog een laatste wapenfeit voor we de deur van CVI BELGIUM voor een jaartje achter ons dicht trekken. Een compilatie van enkele beelden die Vygo dit weekend maakte… enjoy!

Posted by Vygo on Monday, May 4, 2015

7 jaren geleden

Freestyle van team Neuss-Grimlinghausen

Carl Dieryckx

Voor wie de squads niet in actie zag… we hebben een volledige freestyle opgenomen van één van de beste teams ter wereld. Kijk, en geniet!

 

7 jaren geleden

Het zit erop!

Carl Dieryckx

Drie dagen CVI Belgium vlogen voorbij als een trein. De laatste 3* squad teams zorgden nog voor een uitgebreid spektakel als kers op de taart. Uiteindelijk trok Écuries de la Cigogne aan het langste eind, team Neuss-Grimlinghausen I werd tweedes!

Alle resultaten op www.vaultingresults.com

frans-squad

7 jaren geleden

Eerste medailles zijn binnen

Carl Dieryckx

Bij de 2* Seniors kennen we de winnaars! Bij de vrouwen wint de Duitse Alice Reitz met 7.713, gevolgd door haar landgenote Lisa Freund met 7.416. Volledige resultaten: klik hier. Bij de mannen mocht Vincent Poulain de winst mee naar huis nemen met 7.447 (resultaten: klik hier).

Marthe Peeters rondde deze ochtend haar compulsary af op een vijftiende plaats. Later vandaag komt ze nog een laatste keer in actie met haar freestyle. Rond 11u hadden we nog ons Belgisch squad team die zijn terugkeer maakte voor het Belgisch publiek. Zij eindigden jammer genoeg op een vierde en laatste plaats na een mindere tweede ronde (klik hier voor de volledige resultaten).

Voor de 1* zat het er gisteren al op. Marieke Aerts mag zeer trots zijn met een knappe vijfde plaats in de Junior 1*. Verder plaatsen Evelyn Lamaire, Brittney Herremans en Chadia Spoelders zich op een verdienstelijk en respectievelijke 8ste, 11de en 13de plaats. (Resultaten, klik hier) Tove Bourry eindigde nog net binnen de top 10 bij de 1* Seniors.

Verder zien we vandaag nog de individuele 2* en 3* in actie, én kijken we verder naar de freestyles squads en pas-de-deux’s!

marthe1

Marthe Peeters aan het werk

 

team

« Team Bach » is back!

 

 

7 jaren geleden

Tweede dag zit erop!

Carl Dieryckx

Ook vandaag passeerden weer heel wat combinaties de revue. Bij de 3* Seniors (vrouwen) gaat de Zwitserse Simone Jaiser aan de leiding, gevolgd door Anne Sophie Musset en Hannah Eccles. Bij de 2* Seniors staat de Duitse Alice Reitz op kop met een sterke technische proef. Tessy Maertens viel jammerlijk terug van een 4de naar een 28ste plaats.

Alle resultaten op vaultingresults.com

Morgen laatste dag, tot dan!

v2

7 jaren geleden

Nek aan nek tussen Frankrijk en Duitsland

Carl Dieryckx

De eerste ronde voor de Squads zit erop. Bij de 3* Seniors is het een bikkelharde strijd tussen het Franse Écuries de la Cigogne en het Duitse Neuss-Grimlinghausen I. Zij staan respectievelijk op een eerste en tweede plaats met maar 2 tienden verschil.

 

Volledige resultaten: klik hier.

squad-out

7 jaren geleden

Squads nemen CVI Moorsele over

Carl Dieryckx

De impressionante squad teams zijn deze middag aan de beurt. Een combinatie van kracht, souplesse en samenwerking! Ook België heeft terug een team, zij maakten hun terugkeer dit jaar tijdens de CVI van Saumur.

three

7 jaren geleden

Succesvolle eerste dag!

Carl Dieryckx

De eerste ‘plicht’ dag zit erop. Een bomvolle marathon dag van 14u met 29 teams en 165 individuele deelnemers. Voor België kwam Tessy Maertens als één van de sterksten naar boven. Met een voorlopige vierde plaats mag ze zo dag 2 starten met het zicht op een top-3 plaats.

Alle resultaten op: www.vaultingresults.com

lauren-vrijdag

België startte met Tove Bourry en eindigde met Lauren Vanlerberghe.

 

7 jaren geleden

Livestream issues

Carl Dieryckx

We’re experiencing some lag on the livestream.. be with us while we solve this asap!

Results by www.vaultingresults.com - Alexandre Brooks