Française zet crowdfunding campagne op voor allereerste papieren Horseball magazine

Door Carl Dieryckx op 20 mars, 2015 - 3:19

Voor wie Horseball nog niet mocht kennen: het wordt meestal omschreven als « basketbal te paard ». Flitsend, snel en een hoog adrenaline gehalte. Het is de jongste discipline die de paardensport kent, en elk jaar bouwt Horseball verder aan de naambekendheid… met Frankrijk als koploper.

DSC_3287-copie

De Fransen zijn heer en meester in de discipline (het werd dan ook daar uitgevonden) en nu gaan ze nog een stapje verder. Een jonge Française – horseball speelster en fotografe – zette een crowdfunding campagne op via de website Fosburit. Daarin legt ze uit wat haar plannen zijn. « Na samenwerkingen met enkele redacties en het steeds pushen van horseball in de actualiteit, is het tijd om een stapje hoger te zetten. Een magazine van 64 á 80 pagina’s, 2-jaarlijks uitgegeven, verkrijgbaar op elk groot evenement voor de prijs van €5. Pocket formaat en dus handig om mee te nemen. »

maquette

Ze hoopt € 1500 euro in te zamelen om een deel van de drukkerskosten te betalen (ze is alvast goed op weg met €620 en nog een dikke maand te gaan). Hoe meer geld ze inzamelt, hoe meer kansen het magazine heeft om te groeien en te blijven bestaan. Als ‘sponsor’ krijgt u een wekelijkse inkijk op de creatie van het magazine, de eer om deel te nemen aan een gezamenlijk project en een avant-première van het allereerste magazine. Klik hier om naar de campagne te gaan!

Blijf op de hoogte via hun Facebook pagina.
Bron: Vygo – foto credits: Marie-Anaïs

Carl Dieryckx

Carl Dieryckx is al sinds jonge leeftijd gebeten door de paardenmicrobe. Zijn passie voor het web en sociale media zorgden voor een nieuw initiatief in de paardenwereld…

Lees meer artikels door deze auteur >>

Lees meer: