Eerste medailles zijn binnen

Door Carl Dieryckx op 3 mai, 2015 - 11:46

Bij de 2* Seniors kennen we de winnaars! Bij de vrouwen wint de Duitse Alice Reitz met 7.713, gevolgd door haar landgenote Lisa Freund met 7.416. Volledige resultaten: klik hier. Bij de mannen mocht Vincent Poulain de winst mee naar huis nemen met 7.447 (resultaten: klik hier).

Marthe Peeters rondde deze ochtend haar compulsary af op een vijftiende plaats. Later vandaag komt ze nog een laatste keer in actie met haar freestyle. Rond 11u hadden we nog ons Belgisch squad team die zijn terugkeer maakte voor het Belgisch publiek. Zij eindigden jammer genoeg op een vierde en laatste plaats na een mindere tweede ronde (klik hier voor de volledige resultaten).

Voor de 1* zat het er gisteren al op. Marieke Aerts mag zeer trots zijn met een knappe vijfde plaats in de Junior 1*. Verder plaatsen Evelyn Lamaire, Brittney Herremans en Chadia Spoelders zich op een verdienstelijk en respectievelijke 8ste, 11de en 13de plaats. (Resultaten, klik hier) Tove Bourry eindigde nog net binnen de top 10 bij de 1* Seniors.

Verder zien we vandaag nog de individuele 2* en 3* in actie, én kijken we verder naar de freestyles squads en pas-de-deux’s!

marthe1

Marthe Peeters aan het werk

 

team

« Team Bach » is back!

 

 

Carl Dieryckx

Carl Dieryckx is al sinds jonge leeftijd gebeten door de paardenmicrobe. Zijn passie voor het web en sociale media zorgden voor een nieuw initiatief in de paardenwereld…

Lees meer artikels door deze auteur >>