Wat je mag verwachten van de FDE International Auction maand op Vygo…

Door Carl Dieryckx op 2 juin, 2015 - 7:03

Eind juli, begin augustus is het zover. Dan kijkt elke dressuur liefhebber uit naar het Flanders Dressage Event, die ook het BK organiseert. De organisatie blijft zich telkens vernieuwen, onze gastauteur Isabel Cool is er enthousiast over, en nu springen ook wij gezamenlijk mee op de kar.

Na een uitgebreide twee weken voltige op Vygo met de internationale CVI in Moorsele, openen we een tweede hoofdstuk. Dressuur dus… en we gaan niet enkel kijken naar de sport, maar ook (en vooral deze maand) naar de fokkerij. De « FDE International Auction » is een unicum in de Belgische dressuur wereld, en zal ook plaatsvinden tijdens het Flanders Dressage Event. Voor het grote publiek de nieuwe talenten mag aanschouwen, worden er selectiedagen georganiseerd in juni. Hieronder lees je wat je bij Vygo (onder andere) mag verwachten:

– Uitgebreide verzamelpagina met alle informatie omtrent het FDE evenement en haar veiling
– Aankondiging en bespreking van alle veulens die deelnemen aan de selectiedagen
– Nabeschouwingen van de selectiedagen mét tekst en uitleg van diverse experts
– …

Blijf up to date…

Interesse in de FDE International Auction veiling? Volg onze sociale media kanalen (Facebook en Instagram zijn de voornaamste) én abonneer je op onze nieuwsbrief via deze link, zeker doen!

Meer informatie over:

Flanders Dressage Event vind je hier.
FDE Internation Dressage Auction vind je hier.

Carl Dieryckx

Carl Dieryckx is al sinds jonge leeftijd gebeten door de paardenmicrobe. Zijn passie voor het web en sociale media zorgden voor een nieuw initiatief in de paardenwereld…

Lees meer artikels door deze auteur >>

Lees meer: